четвер, 06 грудня 2007 08:27

Рейтинг найганебніших подарунків на Різдво

Складений рейтинг найганебніших подарунків на Різдво. На першому місці опинилися секс-іграшки, за ними слідують пігулки для схуднення, книги з психології ( типу "Допоможи собі сам") і засобу особистої гігієни (тампони, прокладки і т.д.).

Як показало нове дослідження, австралійці погано розбираються в різдвяних подарунках і вважають за краще завертати в красиву упаковку непотрібні речі. Дослідження он-лайн магазина lastminute.com.au дозволило скласти список з 10 найогидніших подарунків, які людям доводилося отримувати перед всією своєю сім"єю.

Стриптизерка зайняла в цьому рейтингу п"яте місце, на шостому виявився чоловічий одяг, який чогось дарували жінкам. Сьому позицію займає дарована без попередження домашня тварина. За словами господаря одного з секс-шопів, напередодні Різдва попит на секс-іграшки різко зростає - пари вважають за краще дарувати один одному саме товари для дорослих.

Австралійці готові витратити на подарунки для своїх близьких різні суми грошей. На презент чоловікові/дружині респонденти готові витратити 220 доларів і лише 180 доларів на подарунок другу/подружці. 100 доларів середній австралієць готовий витратити на батьків, а для кращого друга, тітки і дядька йому не шкода лише 35 доларів.

У випадку, якщо Різдво підкралося непомітно, і людина не встигла придбати подарунки, то найкращою відмовкою, згідно опитування, є фраза: "Я хотів зробити тобі особливий подарунок, тому мені довелося його замовити. Тобі його доставлять якщо не сьогодні, то завтра", пише The Herald Sun.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найганебніших подарунків на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі