вівторок, 15 квітня 2008 08:23

Рейтинг найбагатших знаменитостей: скільки вони отримують

Американський журнал Parade назвав телеведучуОпру Уїнфрі найбагатшою знаменитістю за підсумками щорічного опитування під назвою WhatPeopleEarn (Скільки заробляють люди).

У недільному номері журналу опубліковані щорічні заробітки конкретних представників різних професій в США, наприклад, поліцейських, фінансистів, фізиків, водіїв і так далі. Потрапили в список і знаменитості.

Найбагатшою виявилася Уїнфрі: її річний дохід доставив 260 млн доларів, завдяки чому вона залишила позаду Стівена Спілберга, Скарлетт Йоханссон, Джесіку Альбу і багато інших своїх колег.

На диво багато, як з"ясувалося, заробляє 15-річна висхідна телезірка Мілі Сайрус. Акриса серіалу HannahMontana отримала за рік 18,2 млн доларів.

У список журнал Parade включив також одну тварину: болонку по кличці Трабл, що стала знаменитою, яка успадкувала статок покійної нью-йоркської мільйонерші Леони Хелмслі.

Список склали 18 знаменитостей і 112 звичайних громадян. При цьому, якщо скласти докупи заробітки всіх зірок і заробітки всіх пересічних людей, то перші перевищуватимуть других більш ніж в 100 разів.

Річний заробіток деяких знаменитостей

Опра Уїнфрі (телеведуча) - 260 млн
Тайгер Вудз (гольфіст) - 115 млн
Стівен Спілберг (режисер) - 110 млн
Доктор Філ Макгро (телеведучий) - 90 млн
Жізель Бюндхен (модель) - 33 млн
50 Cent (реппер) - 33 млн
Мілі Сайруc (актриса) - 18,2 млн
Мері-Кейт Олсен (актриса) - 17 млн
Трабл (собака Леони Хелмслі) - 12 млн
Кетрін Хейгл (актриса) - 11 млн
Джесіка Альба (актриса) - 9 млн
Скарлетт Йоханссон (актриса) - 5 млн

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найбагатших знаменитостей: скільки вони отримують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі