четвер, 02 жовтня 2008 17:53

Рейтинг Джорджа Буша впав до рекордної відмітки

Газета WashingtonPost і телекомпанія NBC обнародували результати опитування громадської думки, згідно яким Джорджа Буша підтримують тільки 26 відсотків американців.

Ще менше американців - лише 22 відсотки опитаних - зараз вважають, що Буш успішно проводить економічну політику. Це також найменший показник за всю його президентську кар"єру.

Близько 30 відсотків респондентів вважають, що Буш - головна причина поточної нестабільності в економіці США, яку вже більше половини опитаних (52%) назвали кризовою. Серед інших винуватців економічних труднощів в країні пересічні американці назвали банки та фінансові компанії з Уолл-стріт.

На думку більшості опитаних, кандидат в президенти США від Демократичної партії Барак Обама краще, аніж республіканець Джон Маккейн, здатний змінити на краще економічну ситуацію в країні.

У опитуванні, яке проводилося 27-29 вересня, взяло участь 1271 дорослий американець. Максимально допустима величина статистичної похибки результатів дослідження складає плюс-мінус три відсоткові пункти, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Джорджа Буша впав до рекордної відмітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі