четвер, 14 червня 2007 12:36

Рейтинг Джорджа Буша досяг історичного мінімуму

Рейтинг схвалення діяльності Джорджа Буша на посту президента США досяг чергового історичного мінімуму.

Згідно з опублікованими в середу результатами соціологічного опитування, проведеного телеканалом NBC News і виданням The Wall Street Journal, лише 29 відсотків респондентів задоволені роботою президента США. В порівнянні з даними аналогічного дослідження, проведеного в квітні 2007 року, рейтинг схвалення Буша знизився на 6 відсотків, що стало найнижчим результатом за всю історію проведення подібних опитів.

Падіння рейтингу президента США в першу чергу пов"язане з суперечностями, що виникли в останні декілька тижнів між Бушем і його колегами по Республіканській партії. Керівництво партії оголосило про підтримку міграційної реформи, запропонованої Бушем, в той час, як консервативно настроєні республіканці незадоволені цією ініціативою президента.

В цілому 48 відсотків американців вважають, що країна рухається в неправильному напрямку. І лише 19 відсотків респондентів заявили, що задоволені зовнішньою і внутрішньою політикою США. Жодного разу за останні 15 років число американців, упевнених в тому, що країна вибрала правильний напрям розвитку, не було таким низьким, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Джорджа Буша досяг історичного мінімуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі