вівторок, 03 квітня 2007 18:11

Рейдери намагалися захопити "Велику Кишеню" в Харкові

30 березня 2007 року в Харкові рейдери намагалися захопити приміщення супермаркету "Велика Кишеня", розташованого за адресою вул. Тракторобудівників, 57. Про це повідомили представники компанії "Велика Кишеня".

Уранці 30 березня представники ООО "Струм" у супроводі охоронної служби "Стеллс" і державного виконавця Дзержинського району міста Харкова Сокуренко спробували незаконно проникнути всередину будівлі супермаркету "Велика Кишеня".

Учасникам несанкціонованого захоплення пред"явили рішення судів, які забороняють будь-які дії виконавчої служби по даному приміщенню. Незважаючи на це державний виконавець Сокуренко і група невстановлених осіб зруйнували двері супермаркету і спробували проникнути в приміщення. Самозагарбники не пред"явили жодного документа, що пов"язує їх з виконавчою службою.

За інформацією контролюючих органів, компанія ТОВ "Струм", що ініціювала спробу захоплення, не веде господарської діяльності, має нульовий баланс, і фактично є прикриттям рейдерської групи. Голова Харківської обласної ради Василь Салигін охарактеризував дії ООО "Струм" і державного виконавця Сокуренко як "кричущий акт беззаконня".

Дії групи рейдерів завдали супермаркету збитків, які оцінюються в декілька сотень тисяч гривень: рейдери зруйнували всі входи в будівлю, пошкодили торгове устаткування і продукти, що знаходяться в магазині. Після незаконної спроби захоплення магазин тимчасово не працює.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Рейдери намагалися захопити "Велику Кишеню" в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі