субота, 11 серпня 2007 13:48

Регіонали розкрили "піар-хід" Тимошенко

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Олена Лукаш вважає, що скандал із відмовою ЦВК зареєструвати виборчий список БЮТ вигідний цьому блоку.

Це випливає з її коментарю щодо ситуації, що склалася, поширеного прес-службою Партії регіонів у суботу.

"Юристи кажуть: не знаєш, хто, шукай, кому вигідно. Кому був вигідний скандал навколо неналежно заповнених документів, хто намагається виправдати свою недбалість політичними переслідуванням, хто будує свій рейтинг за допомогою скандалів? Відповідь, мені здається, очевидна", - вважає Лукаш.

На її думку, точна інформація про місце проживання суб"єкту виборчого процесу – питання принципове і дуже важливе. "При цьому у таких випадках діючий закон розшифровує, що місце проживання включає також у себе і поштову адресу", - підкреслює вона.

"Проте у представників БЮТ є своя думка щодо зазначення місця проживання. Вони вважають, що достатньо вказати назву міста чи села і питання з місцем проживання буде вирішено", - йдеться в коментарі.

За словами Лукаш, у поданому до ЦВК протоколі зазначено: Тимошенко Юлія Володимирівна; місто Дніпропетровськ. "Може, краще просто писати: Юлія Володимирівна Тимошенко; місце проживання - планета Земля?", - зазначає кандидат від Партії регіонів.

Лукаш підкреслює, що всі без винятку партії і блоки вказують у поданих документах адресу своїх кандидатів.

"ЦВК відмовляє в реєстрації і дає час на виправлення, якщо хоча б одна буква в назві вулиці не співпадає, як було з партією, очолюваною Наталією Вітренко, КПУ тощо. Жодних претензій від партій і блоків за слушні зауваження не поступає", - відзначила вона.

За словами Лукаш, ЦВК традиційно запропонувала БЮТ усунути порушення, проте була піддана жорсткій критиці.

"На питання, чому не можна виправити помилки в документах, суспільство відповіді, мабуть, не дочекається. Саме тому я можу припустити, що ця сила свідомо поставила ЦВК в умови, коли треба або заплющити очі на ігнорування норм закону однією з політичних сил, або стати суб"єктом нападок та додаткового піару для БЮТ", - йдеться в коментарі Лукаш. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Регіонали розкрили "піар-хід" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі