четвер, 07 жовтня 2010 16:19

Регіонал звинуватив облраду в недбалості до пам'ятника Бандері

Регіонал звинуватив облраду в недбалості до пам'ятника Бандері
Львівськаrnобласна рада до тепер не відкрила розрахунковий рахунок, на який маютьrnпоступати кошти з обласного бюджетуrnдля фінансування добудови пам'ятникаrnСтепану Бандері та музею національно-визвольнихrnзмагань. Про це заявив губернатор Львівської області Василь Горбаль,rnповідомили у Львівській ОДА.


Функції замовникаrnпо згаданих об'єктах від управлінняrnкапітального будівництва Львівської ОДА було передано до відповідногоrnкомунального підприємства Львівської облради.

"Комунальнеrnпідприємство облради мало визначитиrnпідрядників на виконання робіт, відкритиrnрахунок в Головному управлінні державногоrnказначейства у Львівській області таrnнадати заявки щодо фінансування. Рахунок,rnна який мають надійти кошти не відкрили до тепер. Крім цього, обласна рада неrnподала в облдержадміністрацію заявокrnщодо фінансування вищевказаних об'єктів", - повідомив Горбаль.

Голова ЛьвівськоїrnОДА зазначив, що роботи запланованіrnцього року з добудови меморіалу можутьrnбути виконані за умови, коли Львівськаrnобласна рада, її комунальне підприємствоrnвчинять необхідні для цього дії.

Нагадаємо, вrnберезні 2009 року Львівська облрадаrnпередбачила 2 млн. грн. на продовженняrnбудівництва пам'ятника СтепановіrnБандері у Львові

26 червня 2007 рокуrnголова Львівської обласної ради МирославrnСеник заявив, що до збору півмільйонаrnгривень, необхідних для завершенняrnпершого етапу спорудження пам'ятникаrnСтепанові Бандері у Львові, мало бrnдолучитися населення області.
ProUA.
Зараз ви читаєте новину «Регіонал звинуватив облраду в недбалості до пам'ятника Бандері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі