понеділок, 13 жовтня 2008 14:45

Range Rove з замначальником СБУ збив людину? (ФОТО)
6

На перетині бульвару Лесі Українки та вул. Госпітальної Range Rover з "замначальником" СБУ на борту збив пішохода!

Як вдалося встановити, автомобіль Range Rover з обласними номерами рухався по бульвару Лесі Українки з боку вул. Басейної. На перехресті з вул. Госпітальною водій дорогого позашляховика не помітив чоловіка похилого віку, який переходив дорогу, та зачепив його лівим крилом і капотом.

Один з пасажирів Range Rover представився заступником начальника СБУ і наполегливо вимагав припинити зйомку ДТП. Напевно, співробітники СБУ бояться "світитися", тим більше у таких ніякових ситуаціях.

Від удару об важкий позашляховик чоловіка відкинуло на декілька метрів, а на капоті і крилі джипу залишилися глибокі вм"ятини. Через дорожні затори, карету швидкої допомоги довелося чекати біля півгодини, а першу допомогу пішоходові, що спливав кров"ю, надавали випадкові перехожі. Самі ж учасники ДТП нервово палили у сторононьці.

Пішохід був госпіталізований із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і рваною раною голови, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Range Rove з замначальником СБУ збив людину? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі