середа, 01 жовтня 2008 20:24

Райс: США співробітничатимуть з Росією по основних світових проблемах

Держсекретар США Кондоліза Райс підтвердила, що США мають намір продовжувати взаємини з Росією і співпрацювати в цілому ряду областей, висловивши при цьому співчуття у зв"язку з тим, що дії Росії в Грузії підірвали надії Вашингтона на поглиблення цих взаємин.

"Ми співпрацюватимемо з Росією по Близькому Сходу, Ірану, Північній Кореї, ядерному нерозповсюдженню і боротьбі з тероризмом", - заявила Райс.

"Була надія, що Росія повністю інтегрується в міжнародне співтовариство, надія на те, що Росія в плані свого внутрішнього розвитку вибере шлях демократії і прав людини, і що вона зробить те, що, як заявив президент Медведєв, він хоче зробити - зосередитися на інноваціях, інвестиціях і інтелектуальному капіталі російського народу. Вторгнення до Грузії це не той спосіб, який дасть кому-небудь упевненість в тому, що Росія такою стає", - заявила Райс, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Райс: США співробітничатимуть з Росією по основних світових проблемах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі