понеділок, 17 березня 2008 17:13

Райс і Гейтс не почали обговорювати ПРО з Медведєвим

Держсекретар США Кондоліза Райс і міністр оборони Сполучених Штатів Роберт Гейтс провели зустріч з вибраним президентом Росії Дмитром Медведєвим напередодні переговорів по ПРО. В ході бесід з Райс і Гейтсом Медведєв прийняв поздоровлення з перемогою на виборах і заявив про "спадкоємність відносин" між США і Росією.

Безпосередньо розгортання систем протиракетної оборони не було темою бесіди між Райс, Гейтсом і Медведєвим. Замість цього співбесідники обговорювали загальні перспективи співпраці. У результаті вони зійшлися на тому, що треба "рухатися вперед", "провести серйозні переговори" і "будувати відносини між двома країнами необхідно на міцній основі, яка вже є".

Наприкінці Роберт Гейтс, указуючи на свою зламану руку, відзначив, що через травму з ним "легко розмовляти". Медведєв вирішив відбутися жартами у відповідь і заявив: "Подивимося".

Переговори по ПРО між представниками США і російськими властями відбудуться у вівторок, 18 березня. З російського боку в них візьмуть участь міністр закордонних справ Сергій Лавров і міністр оборони Сердюков Анатолій, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Райс і Гейтс не почали обговорювати ПРО з Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі