понеділок, 23 липня 2007 19:53

Рада ЄС не розглядала порядок денний майбутнього саміту Україна-ЄС

Рада Європейського Союзу на засіданні обговорювала не порядок денний майбутнього саміту Україна-ЄС, який відбудеться 14 вересня в Києві, а "політичний контекст" цього заходу.

Про це в понеділок в Брюсселі на прес-конференції після закінчення Ради ЄС повідомив міністр закордонних справ головуючої в Європейському Союзі Португалії Луіс Амадо.

"Ми не обговорювали порядок денний саміту, ми тільки обговорили сьогодні політичний контекст, в якому саміт відбудеться", - сказав він.
На порядку денному засідання Ради ЄС значилося питання підготовки саміту Україна-ЄС, а також був обнародуваний порядок денний саміту: розвиток двосторонніх відносин Україна-ЄС, підготовка нової поглибленої угоди, співпраця у сфері зовнішньої політики і політики безпеки, торгівлі, прикордонна співпраця, співпраця у сфері енергетики, питання ядерної безпеки і навколишнього середовища, повідомляє "Інтефакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Рада ЄС не розглядала порядок денний майбутнього саміту Україна-ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі