вівторок, 22 травня 2007 14:22

Работоргівець хотів вивезти із Києва трьох українок

Групу українських дівчат, яких намагалися переправити через державний кордон, а також особу, яка організувала таке переправлення, затримали прикордонники в аеропорту "Бориспіль", повідомляє прес-центр ДПС України.

Під час паспортного контролю пасажирів рейсу "Київ-Єреван" співробітники прикордонної служби затримали групу громадянок України з підробленими документами. Зокрема, трьох молодих жінок віком 19, 26 і 28 років, які пред"явили інспекторам видані іншим громадянкам України закордонні паспорти, в яких були переклеєні фотографії.

Під час співбесіди з мандрівницями правоохоронці дізналися, що їх супроводжує 30-річна громадянка Вірменії. Іноземка назвалася українкам власницею нічного клубу і запропонувала їм високооплачувану роботу нічними танцівницями. Саме вона й організувала виготовлення фальшивих документів. Чим би займалися затримані на кордоні українські дівчата у Вірменії - невідомо, але те, що з такими документами вони б перебували на чужині, так би мовити, "на пташиних правах" - поза сумнівом.

Вірменку, яка вже вмостилася в салоні літака і чекала швидкого повернення додому з живим товаром, зняли з борту за 10 хвилин до відльоту. За даним фактом начальник Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" Держпогранслужби України порушив кримінальну справу за фактом злочину, передає Главред.

Зараз ви читаєте новину «Работоргівець хотів вивезти із Києва трьох українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі