понеділок, 30 листопада 2009 13:10

"Волю-кабель" оштрафували на 3 млн грн за високі ціни

"Волю-кабель" оштрафували на 3 млн грн за високі ціни

Антимонопольний комітет України (АМКУ) виявив зловживання монопольним становищем на ринку телекомунікаційних послуг компанією "Воля-кабель". Про це заявив в.о. глави відомства Олександр Мельниченко.

За його словами, в Києві та ще в 12 регіонах України АМКУ почав розслідування діяльності компанії. "Перша справа київська, перше рішення було прийнято з липня цього року. Ми оштрафували" Волю-кабель ", три пов"язані між собою структури, на загальну суму три мільйони гривень", - поінформував чиновник.

"Ми поставили вимогу зниження ціни на послуги, тому що вбачаємо для цього всі економічні підстави", - підкреслив Мельниченко. "Ціна на певний пакет, особливо на соціальні пакети, ми переконані, завищена", - додав він.

"Мало того, ми виграли перший судовий процес", - сказав в.о. голови АМКУ. "Я вважаю, що тут Антимонопольний комітет є захисником інтересів суспільства і киян, мільйонів киян. Уявіть собі: 455 тисяч абонентів обслуговуються лише в Києві "Волею-кабель", - підкреслив Мельниченко.

"Ми поставили вимогу щодо зниження ціни, і я запропонував зараз створити робочу групу. І закінчуються останні дні виконання цього нашої пропозиції "Волею-кабель", і ми повинні в рамках цієї робочої групи опрацювати питання зниження ціни та припинення скарг. Так як судовий вирок може продовжуватися. Але я впевнений в нашій правоті ", - заявив чиновник.

"Я вважаю, що ціна на послуги" Воля-кабель "по всій території України завищена на ці соціальні пакети", - підкреслив він.

Gigamir
Зараз ви читаєте новину «"Волю-кабель" оштрафували на 3 млн грн за високі ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі