пʼятниця, 18 січня 2008 20:21

"Вибори до парламенту Грузії будуть другим туром президентських"

Об"єднана грузинська опозиція розцінює намічені на весну парламентські вибори в країні як другий тур президентських, заявив в ефірі радіостанції "Уцнобі" член Республіканської партії Леван Бердзенішвілі.

За його словами, в ході діалогу з владою опозиція намагається добитися змін принципу комплектації ЦВК і виборчих адміністрацій на всіх рівнях. Бердзенішвілі відзначив, що на даному етапі головним завданням для опозиції - добитися від влади поступок з питань, що хвилюють.

Він виразив упевненість, що, якщо вибори пройдуть чесно, перемогу на них отримає опозиція. За його словами, у разі приходу до парламенту опозиційної більшості вони мають намір почати розслідування роботи ЦВК під час президентських виборів 5 січня. Він також не виключив, що буде поставлене питання про імпічмент вибраному президенту Грузії МихайлуСаакашвілі, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «"Вибори до парламенту Грузії будуть другим туром президентських"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі