середа, 10 листопада 2010 10:39

"Укразалізниця" надумала брати більше грошей за квиток на нижню полицю

"Укразалізниця" надумала брати більше грошей за квиток на нижню полицю

У 2011 році квиток на нижню полицю в поїзді може коштувати дорожче, ніж на верхню. "Укрзалізниця"  повідомила про намір ввести диференціювання тарифів в залежності від комфорту.

Наприклад, проїзд у новому вагоні з кондиціонером буде коштувати більше, ніж у старому без нього.

Про нову ініціативу заявив заступник гендиректора "Укрзалізниці" Леонід Лобойко. Як повідомляють ЗМІ, тарифи ще точно не визначені, але джерела у відомстві розповіли що, зокрема, нижня полиця буде на 10 гривень дорожча за верхню.

Зазначимо, що подорож з кондиціонером і без диференціювання тарифів коштує дорожче – кондиціонери встановлені у фірмових поїздах, де ціна на проїзд вища.

Зокрема, купе у фірмовому поїзді № 80 "Дніпропетровськ-Київ" коштує 130 гривень, а на пасажирському поїзді № 294 "Сімферополь-Київ" з Дніпропетровська до Києва можна доїхати за 96 гривень.

Нагадаємо, найближчим часом "Укрзалізниця" має намір приєднатися до глобальної системи бронювання квитків Amadeus, яка дозволить пасажирам купувати квитки не тільки в касах і на сайті УЗ, але і в агентів.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Укразалізниця" надумала брати більше грошей за квиток на нижню полицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі