вівторок, 08 січня 2008 10:45

"У Путіна, як у колишнього співробітника КДБ, не може бути душі"

У 2001 році в Любляні після зустрічі з російським Президентом Джордж Буш розповів журналістам, що заглянув в очі Володимиру Путіну і "побачив його душу". Натомість Хіларі Клінтон днями заявила, що, на її думку, у колишнього співробітника КДБ душі бути не може. Росія не є скільки-небудь значним чинником у американській передвиборній кампанії, і претенденти на президентський пост говорять про неї вкрай рідко.

Проте колишня "перша леді" США, якій зараз дуже потрібна перемога над іншим провідним кандидатом-демократом, Бараком Обамою, в намічених на 8 січня внутріпартійних виборах в Нью-Гемпширі, несподівано згадала про Путіна.

"Йдеться про Президента Буша, який заглянув в душу Путіну. Я могла б йому підказати, що у колишнього співробітника КДБ за визначенням не може бути душі, тому це була марна трата часу і безглузде заняття", – сказала вона, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Зараз ви читаєте новину «"У Путіна, як у колишнього співробітника КДБ, не може бути душі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі