понеділок, 30 липня 2007 10:13

"Сімпсони" очолили рейтинг американського кінопрокату

Кіноверсія анімаційного серіалу у перший вікенд прокату заробила у США $71,9 млн., загальні збори по всьому світу склали $168 млн.

Повнометражний фільм "Сімпсони", що вийшов у широкий прокат в п"ятницю, 27 липня, зібрав за вихідні у США 71,9 млн. доларів.

Таким чином, оскільки на випуск фільму пішло 70 млн. доларів, "Сімпсони" вже відбили витрати на себе за три дні прокату. "Ми в екстазі, цей результат сильно перевершує наші навіть найсміливіші прогнози", - вигукнув старший віце-президент кінокомпанії, що випустила фільм, XX Century Fox Кріс Аронсон.

Ця студія сподівається утримати лідерство і наступного тижня. Не дивлячись на те, що 3 серпня Universal запускає третю частину пригод кілера Борна - "Ультиматум Борна".

Фаворит минулого тижня, стрічка "Чак і Ларрі: пожежне весілля" опустилося на друге місце, разом втративши 44% доходу, і заробила лише 19 млн. доларів.

На третьому місці у американському прокаті "Гарі Поттер і Орден Фенікса" з 17,1 млн. За три тижні цей фільм зібрав 242 млн. доларів, передає Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «"Сімпсони" очолили рейтинг американського кінопрокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі