середа, 06 лютого 2008 14:10

"Секстиваль" в Ізраїлі: секс, мода і ейфорія (ФОТОРЕПОРТАЖ)
7

Колишня манекенниця, обличчя компанії "Готекс", колишня "Міс Шарм" Ізраїлю і  успішна бізнес-леді Ніцан Кіршенбойм вважає, що секс цікавий всім – навіть тим, хто стверджує зворотне. 32-річна красуня вирішила "розкрити  ізраїльтянам очі на секс". За тиждень до святкування Дня Святого Валентина, в "Ангарі 11" (порт Тель-Авіва) пройде перший в Ізраїлі фестиваль сексу, названий його організаторкою  "Секстивалем".

За три дні "Секстивалю" ізраїльтянам "покажуть все". Фестивальну програму заповнять відверті стриптиз-шоу, ексцентричні сексуальні вистави і конкурси, покази сексуальної моди і демонстрації різноманітного "бойового арсеналу". Чотири роки тому Кіршенбойм побувала на еротичному ярмарку у Берліні. Тоді-то їй і прийшла думка про організацію аналогічного заходу в Ізраїлі. Захопившись цією ідеєю, вона вирішила зробити справжню кругосвітню подорож: у різних країнах Ніцан відвідувала секс-шопи, виставки і стриптиз-клуби. Набравшись вражень і випробувавши дещо з придбаних товарів, Ніцан відчула, що готова до головного кроку – організації і проведення "Секстивалю" на Святій Землі.

У першу чергу ізраїльська красуня звернулася за підтримкою до фахівців в області секс-індустрії  в Ізраїлі: у місцеву редакцію журналу Playboy, на телевізійний канал для дорослих "Его" і до власників секс-шопів. Ніцан навіть проінформувала про проведення такого масштабного заходу в Ізраїлі Х"ю Хефнера, засновника імперії Playboy. Х"ю був заінтригований, і Ніцан вдалося отримати дозвіл на проведення елітної вечірки на віллі Хефнера, куди потраплять кілька щасливчиків, які прийдуть на "Секстиіваль" в Тель-Авіві і візьмуть участь у розиграші спеціальної лотереї.

У інтерв"ю газеті "24 години" Ніцан розповіла, що виросла в консервативній сім"ї польських євреїв, де про секс говорити було не прийнято. Вона говорить, що її батьки належали до того покоління, яке ділило всіх людей на нормальних і збоченців, причому, збоченцями вважалися всі, хто намагався боротися з нудьгою у сексі.

"Тільки потім я навчилася бути вільною в цьому, – згадує Ніцан. – Я відвідувала секс-шопи, виставки і ті місця, де можна отримати свіжу інформацію про новинки секс-індустрії. У мене в шафі дуже багато речей, пов"язаних з сексом: від прекрасної нижньої білизни Victoria"s Secret до дрібничок з хутряними вставками і дірочками в найінтимніших місцях".

Вхід на "Секстиваль" дозволений тільки тим, кому старше 18 років, по пред"явленню посвідчення особі. Організатори поклопоталися про охорону, яка контролюватиме ситуацію зовні і усередині приміщення. Будь-який порушник спокою буде змушений негайно залишити фестиваль.

"Дорослі люди не повинні ховатися, і не важливо, що саме їх збуджує", – говорить Ніцан Кіршенбойм і обіцяє гостям "Секстивалю" найнеймовірніші відчуття і розваги.

На "Секстивалі" представлені як зарубіжні, так і вітчизняні товари. Секс-шопи в Ізраїлі торгують, в основному, імпортною продукцією. Проте є кілька видів товарів, що роблять в Ізраїлі і мають широкий попит, як серед місцевих покупців, так і за кордоном.

Це, перш за все, різноманітна дамська і чоловіча білизна, що відрізняється високою якістю і оригінальним дизайном. Випускають в Ізраїлі і вібратори – причому, як відзначають експерти цього специфічного ринку, ізраїльські вібратори дуже популярні у світі, оскільки від китайських аналогів їх відрізняє відповідність всім стандартам якості і нормам безпеки.

Особлива тема – так звані "попперси" (poppers), цим терміном позначають інгалятори на основі нітриту, який викликає короткочасну ейфорію і розслаблення гладкої мускулатури. Застосовуються для продовження оргазму і анального сексу. Говорять, що саме ізраїльтяни зробили "попперси" популярними у всьому світі. Продаж даних інгаляторів заборонений в багатьох країнах світу. Але в секс-шопах Ізраїлю цей товар є.

Виробляють на Святій Землі і різноманітні креми і масла, які потім потрапляють на прилавки секс-шопів.

Нагадаємо, що за кілька днів до настання нового року почав роботу сайт sextival.co.il, створений спеціально під першу в Ізраїлі еротичну виставку, яка проходитиме 5-7 лютого 2008 року.

Фото Reuters

По материалам NEWSru.co.il, вОтпуск.ру, Политикан, Reuters.

Зараз ви читаєте новину «"Секстиваль" в Ізраїлі: секс, мода і ейфорія (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі