понеділок, 07 травня 2007 13:28

"Россию-мать нельзя продать!". Акція у Сімферополі

У Сімферополі (Крим) активісти молодіжного об`єднання "Прорив" провели сьогодні акцію "В кожному вікні - російський прапор!".

Учасники акції (близько 30 осіб) роздавали перехожим російські триколори, а також пригощали яблуками і просили кидати огризки у відро для сміття з написом: "Для огрызков" (таким чином "проривовці" натякали на першого заступника українського МЗС Володимира Огризка, який, як відомо, заявив, що Чорноморський флот Росії при використанні російських прапорів у Севастополі повинен виходити з відчуття міри). Перехожі охоче брали прапори і пригощалися яблуками.

Крім того, на одну з будівель в центрі Сімферополя, де проходила акція "В кожному вікні - російський прапор!", з даху було скинуто великий російський прапор.

Акція проходила під прапорами "Прориву", прапорами Росії і транспарантами з гаслами: "Российский флаг - знамя победы!", "Россию-мать нельзя продать!", "Славянские ручьи сольются в русском море!" тощо.

Як сказала лідер кримської організації "Прорив" Надія Полякова, "Крим проросійський" і тому "Прорив" вирішив влаштувати "свято російського прапора", роздати прапори кримчанам і закликати їх вивісити прапори на балконах 9 травня - в День Перемоги.

Молодіжний рух "Прорив" очолює громадянин РФ Олексій Добичін. Минулого літа його було депортовано з Севастополя до Москви, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Россию-мать нельзя продать!". Акція у Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі