вівторок, 25 вересня 2007 10:39

"Росіянинові" пророкують перемогу на виборах мера Єрусалиму

За результатами опитування, проведеного газетою Yediot Ahronot, бізнесмен Аркадій Гайдамак має найбільші шанси отримати перемогу на виборах мера Єрусалиму. За Гайдамака ладні проголосувати 46 відсотків виборців. Чинного мера міста Урі Луполянського підтримують лише 7 відсотків. Інші вірогідні учасники виборів також значно відстають від Гайдамака. Опитування показало, що підприємець Нір Баркат може розраховувати на 27 відсотків голосів, колишній начальник єрусалимської поліції Мікі Льові – на 13 відсотків, популярний громадський діяч Арьє Дері – на 7 відсотків.

Про намір брати участь у виборах мера Єрусалиму Гайдамак заявив у квітні 2007 року. Він підтвердив своє рішення, коли подав документи на реєстрацію своєї партії, що отримала назву "Соціальна справедливість". Бізнесмен підкреслив, що не збирається балотуватись у прем"єр-міністри, проте планує грати важливу роль у політичному житті Ізраїлю.

Партія Гайдамака збирається взяти активну участь у місцевих виборах в Ізраїлі, які відбудуться наступного року. За даними Yediot Ahronot, "Соціальна справедливість" висуне кандидатів у 25 муніципалітетах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Росіянинові" пророкують перемогу на виборах мера Єрусалиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі