неділя, 02 грудня 2007 14:31

"Росія не займається розвідкою в країнах СНД"

Росія як і раніше не веде розвідувальної діяльності проти країн СНД, сказав колишній директор Служби зовнішньої розвідки (СЗР), нині виконавчий секретар СНД Сергій Лєбєдев.

"У 1993 році було підписано угоду про співпрацю розвідок країн СНД, яка передбачала неведення діяльності один проти одного. Ця угода була оновлена в 2000 році, коли я став директором (СЗР). Воно зберігається і до цього дня", - сказав С.Лєбєдев.

"Співпраця між органами безпеки країн СНД продовжується. Вона ефективна, особливо у сфері боротьби з тероризмом і оргзлочинністю, регулярно проводяться зустрічі як керівників відповідних відомств, так і експертні зустрічей. Вони приводять до результатів. Це я знаю", - сказав С.Лебедев.

Він повідомив, що недавно в Кишиневі пройшло засідання керівників органів безпеки і спецслужб СНД, на якому російську делегацію очолював директор ФСБ Микола Патрушев, повідомляє ІНТЕРФАКС.

Зараз ви читаєте новину «"Росія не займається розвідкою в країнах СНД"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі