четвер, 04 вересня 2008 13:20

"Росія намагалася незаконно змінити кордони Грузії"

Віце-президент США Дік Чейні звинуватив Російську федерацію в спробі "незаконно" змінити кордони Грузії. Про це він заявив сьогодні в Тбілісі.

"Дії Росії викликали значні сумніви щодо її мети і її надійності як міжнародного партнера не тільки в Грузії, але у всьому регіоні, і, насправді, у всій міжнародній системі", - заявив Чейні під час спільної прес-конференції в Тбілісі з президентом Грузії Михайлом Саакашвілі.

Віце-президент США запевнив Грузію в підтримці і додав, що Росія вторглася на суверенну територію Грузії і "в незаконному односторонньому порядку" спробувала силою змінити її кордони.

Крім того, Чейні запевнив власті Грузії у всемірній підтримці у відновленні економіки і вирішенні пріоритетних для країни проблем.

Як повідомлялося, вчора Чейні відправився в турне, в ході якого відвідає Азербайджан, Грузію і Україну, повідомляє Радіо Свобода

Зараз ви читаєте новину «"Росія намагалася незаконно змінити кордони Грузії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі