середа, 28 листопада 2007 12:49

"Російські миротворці в Грузії торгують зброєю і наркотиками"

Власті Грузії звинувачують російських миротворців в Абхазії в причетності до незаконної торгівлі зброєю і наркотиками.

Секретар Ради безпеки Грузії Олександр Ламая заявив: "У нас є багато фактів причетності російських миротворців до незаконної торгівлі зброєю, наркотрафіку, відмивання грошей". Він стверджує, що миротворці протегують кримінальні банди в зоні грузино-абхазського конфлікту.

Реакції на цю заяву від російської сторони поки немає, але, нагадаємо, в жовтні Грузія вже звинувачувала три російських військових в торгівлі наркотиками. Ці підозри були знехтувані.

Ламая тим часом стверджує, що "про ці факти була сповіщена російська сторона, проте досі ніякої реакції на подібні звинувачення не було". "Тому я сумніваюся, що начальник штабу російських миротворців в Абхазії Олексій Павлушко був усунений з посади через події в Ганмухурі, коли російські миротворці спробували захопити табір патріотів", - сказав Ламая.

"Я хотів би помилятися, і якщо рішення ухвалене через цей факт, можу тільки вітати рішення російської сторони", - підкреслив секретар Ради національної безпеки Грузії, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «"Російські миротворці в Грузії торгують зброєю і наркотиками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі