пʼятниця, 03 серпня 2007 11:59

"Регіонали" звинувачують Гриценка у використанні військовослужбовців у політагітації

Партія регіонів звинувачує міністра оборони України Анатолія Гриценка у використанні армії в політичних цілях, зокрема у залучення до виборчої кампанії, і заявляє про неприпустимість таких дій.

Як сказано у заяві прес-служби партії, 31 липня у Кіровограді о 16.00 на перехресті вулиць Орджонікідзе і Медведєва городяни стали свідками того, як військовослужбовці військової частини А-0680 розклеювали рекламну продукцію політичної спрямованості із зображенням Віктора Ющенка.

"В часи Радянського Союзу офіцери, які використовували військовослужбовців як робочу силу для будівництва власних дач і ремонту житла, притягувалися до кримінальної відповідальності. Схоже, що з призначенням пана Гриценка на посаду міністра в армії знову з"явилася "панщина", але тепер політичного характеру", - сказано в заяві.

"Хочемо нагадати міністрові оборони Анатолію Гриценку, що, згідно статті 8 закону "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їх сімей", забороняється використовувати військовослужбовців у заходах, які не стосуються військової служба. За невиконання закону порушники притягуються до відповідальності згідно чинному законодавству", - наголошує прес-служба.

Прес-служба закликає Генеральну прокуратуру провести розслідування даного факту і притягати до відповідальності винних, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" звинувачують Гриценка у використанні військовослужбовців у політагітації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі