субота, 13 вересня 2008 17:21

"Queen" у Харкові співали голосом Меркюрі, а Добкін танцював з презервативами (ФОТО)
12

Мрії збуваються. Таке відчуття виникає після того, як протягом вечора ти дивишся на харківську сцену, а там - бачиш і чуєш "Queen". І начебто й стільки років минуло, і Фредді Меркюрі вже давно немає. Але цієї п"ятниці його голос співав із Харковом. На найбільшій площі Європи - площі Свободи - відгомонів концерт групи-легенди. 350-тисячний натовп підмерзав при температурі +10 і зігрівався спогадами й піснями - старими хітами Фредді та новими композиціями у виконанні нового соліста "Queen" Пола Роджерса, Браяна Мея та Роджера Тейлора. За доброю традицією на благодійний концерт "Queen" під патронатом фонду АНТИСНІД Олени Франчук прийшла енна кількість VIP-ів.

У VIP-секторі ТаблоID запримітив безпосередньо саму дочку екс-президента Леоніда Кучми та її чоловіка-олігарха Віктора Пінчука, скандального мера Харкова Михайла Добкіна з дружиною і дочкою, секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса.

Разом із жінкою та сином прийшов послухати світові хіти екс-посол США в Україні Карлос Паскуале.

Неподалік було видно російського хокеїста Павла Буре, співачку Наталю Могилевську, гендиректора ICTV Олександра Богуцького, регіоналів Валерія Коновалюка, Нестора Шуфрича та Інну Богословську, а також дочку Браяна Мея і подружжя Подкопаєва-Нагорний.

Коли ж у VIP-секторі почали роздавати презервативи і прапорці антиснідівської акції, Олена Франчук заховала контрацептиви у кишеню, а от непосидючий Добкін взяв презервативи і, тримаючи у руках, танцював із ними. Тим часом VIP-и замахали прапорцями-флаєрами, наче діти 1-го травня, і у секторі зачервоніло.

Під час концерту найбільше відривалися Наталя Могилевська й Олена Франчук - вони танцювали разом, крутилися, вертілися, одним словом - драйвували. Тиша запала над площею Свободи, коли зазвучало соло у виконанні Браяна Мея - "Brighton Rock". Було чутно лише інструмент гітариста і.... клацання фотоапарата - це Добкін фотографувався з народом. Старі пісні "Queen" йшли на ура - їх пам"ятали, знали на пам"ять, смакували. Новинки репертуару групи сприймалися з меншим ентузіазмом. Щоправда, пісні про любов - все одно брали своє. Під час концерту пролунали всього 28 пісень і 2 інструментальні композиції.

Коли над площею зачулася "Radio Ga Ga", народ - від сцени і до "останніх рядів" - почав ритмічно, в унісон плескати в долоні. Під "We Will Rock You" буквально вся площа, включаючи пресу і VIP- сектор, робили два притопа-один прихлоп і всі співали.

Під час "Bohemian Rhapsody" музичну партію грала група, а вокальна звучала записом голосу Фредді Меркюрі з концерту Live at Wembley 1986-го року. При цьому на великих моніторах крутили архівні відеозаписи з Меркюрі. Багато хто з публіки плакав. Нагадаємо, соліст "Queen" помер 1991-го року від СНІДу.

Після того, як "Queen" традиційно залишили сцену під композицію "God Save the Queen", люди ще сподівалися, що музиканти вийдуть на біс. Однак не у їхніх правилах повертатися на сцену після цієї пісні, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «"Queen" у Харкові співали голосом Меркюрі, а Добкін танцював з презервативами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі