вівторок, 11 грудня 2007 14:31

"Путін-прем"єр поставить питання про перерозподіл повноважень між президентом і урядом"

Керівник фракції "Справедлива Росія" в Держдумі Олександр Бабаков вважає, що якщо Володимир Путін очолить уряд РФ після обрання нового президента, то може встати питання про перерозподіл повноважень між президентом і урядом.

"У такому разі потрібно буде говорити про перерозподіл повноважень (між президентом і урядом)", - сказав Бабаков РИА Новости у вівторок, коментуючи пропозицію першого віце-прем"єра РФ ДмитраМедведєва про те, щоб Путін став прем"єром у разі перемоги Медведєва на президентських виборах в березні 2008 року.

За його словами, пропозиція Медведєва "не викликає ніякої негативної реакції, такий крок має право на існування".

На думку депутата, у зв"язку з цим стає реальнішим створення в Росії партійного уряду.

"Якщо не зараз, то це питання недалекого майбутнього, це було б цілком логічно", - сказав Бабаков.

В понеділок чотири партії - "Єдина Росія", "Справедлива Росія", "Аграрна партія Росії" і "Цивільна сила", що набрали на парламентських виборах 2 грудня в цілому більше 75% голосів, - запропонували висунути Медведєва кандидатом в президенти. Президент РФ Володимир Путін цю ініціативу підтримав, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Путін-прем"єр поставить питання про перерозподіл повноважень між президентом і урядом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі