середа, 12 листопада 2008 13:18

"При Обамі прапор замінять на логотип мережі фастфуду"

Помічник викладача в одній з освітніх установ міста Маккендлес в Пенсільванії був тимчасово усунений від роботи після того, як у присутності студентів дозволив собі зробити гучні безсторонні заяви в адресу обраного чорношкірого президента Барака Обами.

Після того, як одна із студенток, прихильниць Обами, виразила радість з приводу його перемоги, помічник викладача почав кричати на неї, кажучи, що Обаму застрелять, що при ньому американський прапор замінять на логотип KFC - популярну серед афроамериканців мережу закусочних із смаженою курятиною - а гімн - на пісню "Moving On Up", повідомляє "Лента.ру".

Мати студентки подала скаргу адміністрації учбового закладу, заявивши, що помічник вчителя намагався залякати її дочку і своїми словами він звів нанівець її натхнення, пов"язане з однією з найважливіших подій, подій в США.

Зі свого боку адміністрація відповіла, що помічник вчителя говорив всього лише про можливі негативні наслідки дій нової адміністрації Обами і спробував в жартівливій формі описати соціальні зміни, які можуть відбутися в США за час його президентства.

Зараз ви читаєте новину «"При Обамі прапор замінять на логотип мережі фастфуду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі