субота, 30 червня 2007 16:29

"Пора" піде на вибори разом з Кириленком і Луценком

"Пора" піде на вибори разом з "Нашою Україною" і "Народною самообороною". Про приєднання до декларації про створення виборчого блоку "Нашої України" і "Народної самооборони" заявив лідер "Пори" Владислав Каськів.

За його словами, "Цивільна партія "Пора" приєдналася до декларації про створення блоку демократичних сил, який візьме участь в дострокових парламентських виборах. Оскільки ми підтримуємо ідею формування об"єднаної політичної сили, здатної відразу після виборів приступити до виконання програми радикальних реформ".

28 червня лідери "Нашої України" і "Народної самооборони" Вячеслав Кириленко і Юрій Луценко підписали декларацію про створення єдиного виборчого блоку. Ці політичні сили, зокрема, беруть на себе зобов"язання забезпечити створення єдиної демократичної політичної партії - виразника і поборника національних пріоритетів розвитку і європейських соціально-економічних і політичних цінностей в Україні, передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" піде на вибори разом з Кириленком і Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі