вівторок, 25 грудня 2007 15:03

"Передвиборна кампанія в Грузії почалася нечесно"

Вибори президента Грузії, назначені на 5 січня 2008 року, швидше за все, пройдуть у два тури. Таку думку в ході "круглого столу" висловив депутат Держдуми, директор Інституту політичних досліджень Сергій Марков.

"Як нам здається, ситуація з виборами президента Грузії не обійдеться без другого туру. Якщо власті оголосять про переможця в першому турі, це означатиме фальсифікацію голосування", - переконаний Марков. Він відзначив, що передвиборна кампанія в Грузії почалася нечесно.

За його словами, в Грузії досі знаходяться політичні увязнені, виборча кампанія була проведена дуже швидко, і багато політичних сил не встигли до неї підготується. Крім того, на його думку, вибори призначені на невдалий час - між Новим роком і Різдвом. Також грають роль фінансові труднощі опозиційних ЗМІ у зв"язку з переслідуваннями головного фінансиста опозиції Бадрі Патаркацишвілі, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «"Передвиборна кампанія в Грузії почалася нечесно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі