пʼятниця, 26 березня 2010 15:48

"Пающіє труси" співатимуть на "Новій хвилі"?

"Пающіє труси" співатимуть на "Новій хвилі"?

У Києві відібрали кандидатів на пісенний конкурс "Нова хвиля". Журі прослухало більше 100 артистів. В 10 фіналістів потрапили гурт "Пающіє труси", Кирило Туриченко, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співачка Оксана Комар і Goya, співак Майк Бейс, Женя Мільковський та Іван Березовський. 10 місце ще вільне – обирають з 5 артистів, серед яких "фабрикантка" Ірина Крєстініна і співачка Ассоль.

"Міф про те, що гурт "Пающіє труси" не співає, ми розвіяли. Навколо багато "пающіх трусов". Лише ми працюємо під натуральною назвою, решта ховається під псевдонімами", - зазначив продюсер гурту Володимир Бебешко.

Фіналістів конкурсу визначать 14-16 квітня у Москві. "Пающіє труси" повезуть туди пісню "Пластичний хірург" і народну пісню "Розпрягайте, хлопці, коней" в обробці Кузьми із гурту "Скрябін".

Після того, як гурт "Пающіє труси" поміняв репертуар і склад учасниць, вони стали набагато краще співати", - розповів Gazeta.ua один із членів журі продюсер Юрій Фальоса.

"У всіх дівчат гарні голоси, вони мають шанси перемогти на "Новій хвилі". Вони дуже веселі, а їхні пісня – з гумором", - додав колишній коханий Ані Лорак.

Фальоса зауважив, що лишається тільки поміняти назву, бо вона не підходить для такого престижного конкурсу.

"Ревзін (головний режисер "Нової хвилі" - ред.) попросив змінити назву гурту на щось менш епатажне. Зараз їхній продюсер Володимир Бебешко думає над новою назвою", - наголосив продюсер.

За словами Фальоси, найбільше шансів представляти у Юрмалі Україну мають співачка Goya, Оксана Комар і гурт Стерео.

"Всі інші учасники – якісь однакові і нецікаві. Goya створила собі цікавий образ. Вона легко вживається у кожну пісню, яку виконує. Коли співає, їй по барабану, що відбувається у залі. Інколи її безшабашність на сцені лякає глядачів, але це ще раз підтверджує, що під час виступів вона справжня, а не награна. У неї шикарний і приголомшливий голос, його 3-октавні стрибки нікого не лишають байдужим", - підкреслив він.

Зауважимо, фестиваль "Нова хвиля" проходитиме у Юрмалі з 27 липня до 1 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Пающіє труси" співатимуть на "Новій хвилі"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі