пʼятниця, 09 травня 2008 15:41

"Ображений" водій підпалив сам себе у кримському ДАІ

Пожежу у Феодосійському відділі ДАІ спричинив "ображений" водій.

Як повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, 8 травня о 19.10 у місті Феодосії Автономної Республіки Крим до приміщення відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території міста Феодосії увійшов невідомий, який, перебуваючи в стані алкогольного сп"яніння, на другому поверсі будівлі почав обливати стіни легкозаймистою рідиною. При появі в коридорі начальника зазначеного відділу невідомий облив себе та його вказаною рідиною й підпалив.

Вжитими заходами загорання було ліквідовано через сорок хвилин. Після гасіння пожежі в коридорі було знайдено обгорілий труп правопорушника. Ним виявився місцевий житель, 1975 р.н., безробітний.

Як повідомляє ДЗГ, попередньо встановлено, що 8 травня о 2.30 працівниками ДАІ стосовно згаданого громадянина було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп"яніння), а його автомашину ВАЗ поставлено на штрафмайданчик.

У результаті пожежі та під час евакуації з другого поверху зазначеної будівлі отримали опіки тіла, отруєння чадним газом й тілесні ушкодження начальник відділу ДАІ та ще сім працівників цього підрозділу. Трьох працівників ДАІ госпіталізовано. Вогнем пошкоджено близько 100 кв. метрів вказаного приміщення, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Ображений" водій підпалив сам себе у кримському ДАІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі