понеділок, 23 липня 2007 15:17

"НУ-НС" починає збір підписів за відміну депутатської недоторканності

Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" починає збір підписів громадян на підтримку ліквідації депутатської недоторканності. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник керівника штабу блоку Микола Оніщук. Він розповів, що завтра акція почнеться в Києві і незабаром розповсюдиться по всій Україні.

"Це один з перших реальних і дієвих кроків в системі змін, які повинні відбутися в Україні в найближчий політичний період...Йдеться про те, щоб почати народний похід проти касти "недоторканних", - сказав Оніщук. Він відзначив, що збір підписів буде тривати до початку роботи ВР нового скликання і нового уряду. За цей час "НУ-НС" планує зібрати до 5 мільйонів підписів, зокрема, щодня планується збирати не менше 15 тисяч голосів.

На питання про вартість проведення даної акції Оніщук відзначив, що "витрати не є вирішальним чинником, коли йдеться про такі істотні зміни". Він також додав, що "НУ-НС" розраховує на участь в акції великої кількості добровольців, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"НУ-НС" починає збір підписів за відміну депутатської недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі