пʼятниця, 14 грудня 2007 17:37

"Нашоукраїнець" вдягнувся в Раду як на дискотеку (ФОТО)
6

У четвер депутат Володимир Ар"єв вирішив розрядити обстановку у Раді своїм зовнішнім виглядом. І якщо у минулому скликанні найоригінальніший і неформальний стиль дозволяла собі лише "нашоукраїнка" Руслана, то Ар"єв з легкістю її переплюнув.

На засідання Верховної Ради, на якому, до речі, могло знову постати питання обрання прем"єра, колишній журналіст вдягнувся по-своєму святково.

На рукавах і спині його чорної куртки красувалися ледь не могильні хрести, а на кофтинці під нею - чи то череп, чи то залишки чиєїсь голови. При цьому цей малюнок сяяв усіма барвами, переливаючись.

Для довершення образу Ар"єв почепив на свій "піджак" депутатський значок.

На запитання здивованого журналіста: "Що це за череп?", Ар"єв, не довго думаючи, відпустив чорний жарт: "Це рентген Ахметова".

Виявилося, Ар"єв носить речі з колекції "Rock N" Roll Couture", яку створив Amal Guessous - дизайнер, більше відомий маркою люксового одягу "A&G".

Це обмежена колекція високоякісних речей зі шкіри, кашеміру, шикарного верхнього одягу, оздобленого прикрасами зі срібла і 18-каратного золота та дорогоцінним камінням. Усі речі виробляються в ательє Гесуса, яке знаходиться в Голівуді, командою професійних майстрів.

Зараз Гесус має ексклюзивний дозвіл на співпрацю з відомим панк-колективом "Секс Пістолз" та використання їхніх епатажних ідей у своїй роботі.

Бутіки Гесуса нещодавно відкрилися лише у Парижі і Токіо. До того речі продавалися лише в ексклюзивному шоурумі дизайнера в Лос Анджелесі, повідомляє Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнець" вдягнувся в Раду як на дискотеку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі