пʼятниця, 27 липня 2007 11:47

"Нашисти" залучили до сексу 5-річну дівчинку (ФОТО)

Активісти прокремлівських молодіжних організацій, які приїхали на Селігер у табір руху "Наші", виявили там п"ятирічну дівчинку, яка роздавала всім охочим презервативи, виймаючи їх зі свого дитячого відерка.

"Гладкі презервативи" (саме це було написано на картонній упаковці) мали серед юних активістів великий попит. Як повідомив один із гостей табору, роздача засобів контрацепції відбувалася 24 липня. Фотографії дитинки розмістив у своєму мережевому щоденнику якийсь Ігор, що представився комісаром руху "Наші", повідомляє МК.

Окрім презервативів малятко роздавало ще й листівки: "Мене звуть Юля, мені 5 років. Я – усвідомлена дитина. Мої батьки ретельно планували моє народження. Тільки на мій розвиток вони витрачають понад 700 доларів на місяць. Я займаюсь у театральному гуртку, вивчаю німецьку мову, займаюся музикою і спортом. Я хочу стати лідером і фахівцем, я хочу здобути хорошу освіту. Якщо на сімейній раді ми вирішимо, що мені потрібен братик, ми ретельно обміркуємо, чи вистачить у нас сили, можливості і часу на те, щоб він став освіченим, обдарованим, повноцінним. Якщо ви не готові взяти відповідальність – запобігайтеся!

Зараз ви читаєте новину «"Нашисти" залучили до сексу 5-річну дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі