четвер, 31 травня 2007 15:08

"Наша Україна" звинувачує коаліцію в затягуванні часу

Фракція "Наша Україна" вважає, що деякі представники коаліції навмисне затягують з ухваленням документів для проведення дострокових парламентських виборів, щоб ревізувати домовленості між Президентом Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Віктором Януковичем.

Про це сьогодні в інтерв"ю журналістам заявив лідер фракції "Наша Україна" В"ячеслав Кириленко.

На його думку, підтвердженням цьому є той факт, що ВР прийняла зміни до держбюджету тільки у першому читанні. За словами Кириленка, все робиться для того, щоб затягнути прийняття пакету документів як мінімум на два тижні. "Робиться спроба провести ревізію домовленостей", - сказав він.

Кириленко також заважив, що голова ВР Олександр Мороз має забезпечити виконання усіх домовленостей. "Але голова ВР сьогодні в черговий раз продемонстрував своє небажання виконувати норми спільної заяви", - сказав лідер фракції "Наша Україна". Він наголосив, що фракція наполягає, аби до кінця сьогоднішнього дня (до 24.00) було прийнято весь необхідний пакет документів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" звинувачує коаліцію в затягуванні часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі