пʼятниця, 30 листопада 2007 15:25

"Над Британією нависла загроза терактів"

Голова МВС Великобританії Джекі Сміт попередила населення країни про серйозну загрозу терактів, зокрема в майбутній період різдвяних та новорічних свят.

"Впродовж останнього року або біля того ми бачимо, що загроза зростає", - заявила голова МВС.

Сміт нагадала, що в країні в даний час встановлений "серйозний" рівень загрози з боку тероризму - четвертий ступінь за п"ятибальною шкалою, а, за оцінками Служби безпеки МІ-5, на території Сполученого Королівства знаходиться до 2 тисяч чоловік, які пов"язані з терористичною діяльністю.

"Якщо поглянути на теракти, які були здійснені або яким запобігли, то ми побачимо, що об"єктом атаки були багатолюдні місця, ми також говоримо про потенційну можливість використання "брудної" бомби та інших подібних речей, от чому ми повинні відноситися до цього зі всією серйозністю", - пояснила міністр.

Подібне застереження населенню Сполученого Королівства поступало від МВС і минулого року, проте тоді Різдво обійшлося без подій, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «"Над Британією нависла загроза терактів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі