четвер, 10 квітня 2008 08:31

"Міс Україна 2008" може стати племінниця заступника Черновецького (ФОТО)

На звання "Міс Україна"- 2008 претендує Ірина Журавська, племінниця заступника Леоніда Черновецького Віталія Журавського.

Дівчину разом із дядьком не раз фотографували у ході "Українського тижня моди".

На телеканалі "Київ" дівчина веде погоду.

"Мене запросили на кастинг. Тричі я приходила і вже навіть не сподівалася. Але потім, коли я тиждень стажувалася, мені сказали, що перший ефір 8 березня. Я дуже зраділа", - розповіла у нещодавньому інтерв"ю "Хрещатику" новоспечена телеведуча погоди.

"Я вже три чи чотири роки серйозно займаюся модельним бізнесом. І лише кілька тижнів тому, з приходом на телебачення, розпочався новий, успішний виток моєї кар"єри", - розповідає племінниця Журавського.

Причому дівчина одразу попередила: "Це лише початок, тому маю надію, що через деякий час після прогнозу погоди буде якийсь професійний ріст".

"Це саме те, до чого я завжди прагнула, чого хотіла. З дитинства я мріяла бути "у телевізорі", і мої мрії здійснюються", - чесно зізнається дівчина.

"Я можу з упевненістю сказати, що знайшла себе у ролі ведучої. У випадку, коли лише за два тижні мені вдалося привабити до себе глядача, не залишається сумнівів, що я на своєму місці", - каже вона в інтерв"ю.

Водночас в іншому інтерв"ю, вже "Вечірньому Києву", Журавська трохи розповіла про підготовку до "Міс Україна 2008".

"Я ввосьме братиму участь у подібному конкурсі. Певно, й востаннє, адже необхідно рухатися далі", - ділиться міркуваннями дівчина.

"Стати "Міс Україна" та гідно представити нашу країну на "Міс Світу" - ще одна моя мрія", - додає вона, пише Tablo ID.

Фото Дмитра Амідова, Артема Жавроцького та фото, надане організаторами "Міс Україні 2008"

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна 2008" може стати племінниця заступника Черновецького (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі