четвер, 14 серпня 2008 17:08

"Міс Світу-2008" відбудеться в Україні, але пізніше

Конкурс "Міс Світу-2008 ", фінал якого мав відбутися у Києві 4 жовтня, не переносять з України. Він відбудеться у Києві, але на початку листопада.

Як повідомив почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш, власниця "Міс Світу" Джулія Морлі розіслала офіційний лист усім країнам-учасницям конкурсу, в якому повідомляє про припинення процесу підготовки до "Міс Світу-2008". "Справа не у країні, а у термінах. З України конкурс не мають наміру перенести. У своєму листі Дж.Морлі говорить, що у зв"язку з військовими діями на території Грузії і Росії вона зупиняє підготовку до конкурсу і скасовує дату проведення його фіналу. І жодного слова, що конкурс пройде не в Україні", - сказав С. Матяш.

За його словами, до Дж.Морлі звернулися країни-учасниці конкурсу, стурбовані конфліктом Росії та Грузії. "Джулія по телефону із Пекіну мені пояснила, що країнам, які знаходяться на інших континентах, здається, що військові дії відбуваються дуже близько до України. Але перенести конкурс з нашої країни наразі ніхто не збирається. Морлі просила мене з"ясувати, чи зможуть готелі і зали прийняти гостей "Міс Світу" на першому тижні листопада. І можу заявити, Україна готова прийняти "Міс Світу-2008". Зараз ми чекаємо повідомлень від Дж.Морлі", - говорить С. Матяш.

С. Матяш також додав, що труднощі можуть виникнути у британської телевізійної команди "Міс Світу", графік якої розписаний на півроку наперед. А також із перенесенням трансляції конкурсу, адже Дж.Морлі вже домовилася про пряму трансляцію "Міс Світу" у 181 країні.

Нагадаємо, що на конкурс краси "Міс Світу-2008" в Україну приїдуть учасниці з 150 країн, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «"Міс Світу-2008" відбудеться в Україні, але пізніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі