четвер, 06 грудня 2007 09:05

"Міс Світу-2008" пройде в Україні

"Міс Світу-2008" пройде в Україні
Конкурс "Міс Світу-2007" не приніс Україні призового місця (наша Ліка Роман у фінал не вийшла, хоч і потрапила в TOP-20 найкрасивіших фігур конкурсу), проте приніс сюрприз.

Після оголошення результатів президент "Міс світу" Джулія Морлі офіційно оголосила, що наступного року конкурс пройде в Україні.

Конкурс, який з початку свого існування, - з 1951 року - і до 90-х років проводився виключно в Лондоні, вже 17 років кочує країнами світу. На цей раз вибір організаторів найпрестижнішого в світі конкурсу краси ліг на Україну.

"Протягом року представники оргкомітету "Міс світу" їздили по нашій країні, вивчали наші можливості щодо проведення конкурсу, телезйомки і т.д. І пришли до висновку, що Україна цілком здатна прийняти конкурс у себе, - розповів почесний президент національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш.

В результаті для проведення конкурсу було вибрано чотири міста: Київ, Одеса, Львів, Ялта. Впродовж місяця конкурсантки демонструватимуть нашу країну, а фінал конкурсу пройде в Києві.

Швидше за все, фінал відбудеться на сцені НП "Україна" і транслюватиметься в прямому ефірі більш ніж на 70 країн світу, тобто на аудиторію 2 млрд. чоловік. До речі, вже відомо, що в 2009 році конкурс відбудеться в Австралії, а в 2010-му - в США, повідомляє ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Світу-2008" пройде в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі