понеділок, 24 грудня 2007 13:11

"Міс Францію" позбавляють корони за відверті фотографії (ФОТО)

Президент конкурсу краси "Міс Франція" вимагає від переможниці 2008 року повернути корону у зв"язку з тим, що один з журналів опублікував відверті фотографії королеви краси.

"Якщо у неї є хоробрість і хоч трохи гідності, то вона скаже: "Я йду, тому що я не гідна бути Міс Франції", - повідомила на радіо Europe 1 голова комітету "Міс Франція" Женевьєва де Фонтене.

22-річна Валері Біжу з острова Реюньон, яка була обрана "Міс Франції" в грудні, виправдовується, кажучи, що фото були опубліковані без її згоди.

На одній з фото одягнена лише в бікіні брюнетка зображена в басейні на дерев"яному хресті в позі розіпнутого Христа. На іншому знімку вона провокаційно злизує згущене молоко.

Всі учасниці конкурсу "Міс Франція" підписують заяву, в якій указують, що вони ніколи не фотографувалися в голому вигляді і відвертих позах.

"Якби я знала про ці знімки, то їй би ні за що не дозволили брати участь в конкурсі", - сказала Фонтене, додавши, що готова подати до суду у разі потреби.

Це не вперше, коли переможниці конкурсу опиняються в центрі скандалу. "Міс Франція" 2004 року Летіція Блеже була відчужена на шість місяців після того, як спливли її фотографії для Playboy, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Францію" позбавляють корони за відверті фотографії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі