пʼятниця, 20 липня 2007 09:34

"Мерседес" розбив 9 дорогих авто у київському дворі (ФОТО)
6

У ніч з середи на четвер на вулиці Героїв Сталінграду "Мерседес" побив 9 автомобілів.

За свідченнями очевидців, "Мерседес", в`їхавши в двір на величезній швидкості, перелетів через лежачих поліцейських, після чого врізався в ряд машин, пом`явши відразу три авто.

Потім "Мерседес" відлетів і вдарився в бордюр.

Замість того щоб зупинитися, водій-порушник натиснув на газ, але знову не впорався з керуванням і почав врізатися в припарковані машини. В цей час назустріч йому йшли п`ять чоловіків і ще троє стояли збоку. Вони дивом встигли відскочити.

Серед дев`яти понівечених машин були і досить дорогі: "Тойота-прада", "Ніссан-максіма", "БМВ-320", "Мазда-6".

Усього тут було припарковано близько 30 автомобілів.

Як з`ясувалося пізніше, лихачем виявився 39-річний киянин, директор однієї із столичних фірм Андрій Кургаєв, який живе в сусідньому будинку. Він був напідпитку.

Як стало відомо "КП" з достовірних джерел, він є співзасновником компаній ТОВ "Укрторгсервіс", ЗАТ "Панорама 300", підприємства "Систем ФЛ". На нього зареєстровано 7 одиниць зброї: вогнепальний 12-зарядний пістолет "Форт-12М" (таку зброю мають право носити журналісти і співробітники спецслужб), вогнепальний 8-зарядний італійський пістолет Benelei, 2 газових револьвери і 2 газових пістолети, карабін (бойова нарізна зброя).

Автомобіль "Мерседес Е-240" з номерами 005-22 KI (саме на ньому Кургаєв розбив дев`ять машин) зареєстрований на українсько-американське СП ТОВ "НТТ", пише "Комсомольская правда в Украине".


Зараз ви читаєте новину «"Мерседес" розбив 9 дорогих авто у київському дворі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі