понеділок, 27 жовтня 2008 15:48

"Людина-леопард" поселиться в будинку престарілих(ФОТО)

73-річний Том Леппард, все тіло якого покрите татуюваннями, що імітують плями на шкурі леопарда, заявив про рішення залишити відлюдницьке життя і поселитися в будинку престарілих, повідомляє TheDailyTelegraph.

Леппард протягом 20 років жив в хатині на шотландському острові Скай без меблів і електрики. Щонеділі йому доводилося пропливати на каное три милі, щоб зробити покупки.

За словами самої людини-леопарда, він був абсолютно щасливий під час свого життя в хатині, проте роки узяли своє, і він став дуже старим для такого способу життя. Особливо важкими для нього стали поїздки на каное, і коли одного разу приятель, у якого є човен, запропонував Леппарду забрати його з острова, той вирішив, що час йти на пенсію.

Леппард, колишній боєць військ спеціального призначення, родом з Лондона, до недавнього часу утримував за собою звання найбільш татуйованої людини в світі, поки не був перевершений Лакі Даймондом Річем (Lucky  DiamondRich) з Нової Зеландії. Відомо, що Леппард витратив на свої татуювання п"ять з половиною тисяч фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «"Людина-леопард" поселиться в будинку престарілих(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі