четвер, 12 листопада 2009 10:18

"Лексус" Добкіна потрапив у аварію

"Лексус" Добкіна потрапив у аварію

У Харкові 10 листопада о 20.00 на перехресті Полтавського Шляху і Єлізарова зіткнулися дві іномарки - "Лексус" і "Хюндай".

За інформацією АТН, "Лексус" належить меру Харкова Михайлу Добкіну, проте самого його в момент ДТП не було, пише Харьков.proUA.com.

За кермом "Лексуса" знаходився 37-річний чоловік, а "Хюндаєм" керувала 29-річна жінка. Саме вона і постраждала в аварії: з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забиття м"яких тканин грудної клітки і голови водія "Хюндаю" доставили в лікарню швидкої меддопомоги.

Нагадаємо, 23 жовтня о 11 годині 30 хвилин неподалік від цього ж перехрестя (вул. Єлізарова) сталося ДТП за участю автомобіля, який належить начальникові харківського метрополітену Сергію Мусеєву.

За кермом знаходився його знайомий, який керував автомобілем за дорученням. В результаті ДТП постраждала 59-річна харків"янка, яка з переломом кісток тазу була госпіталізована в лікарню.

28 жовтня 2009 року порушена кримінальна справа, ведеться слідство і призначено всі необхідні експертизи.

Зараз ви читаєте новину «"Лексус" Добкіна потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі