неділя, 01 квітня 2007 12:19

"Красноярську дівчинку" знайшли мертвою та понівеченою

Тіло 5-річної Поліни Малькової, яку протягом багатьох тижнів розшукувала вся міліція Красноярського краю, і за інформацію про яку било призначено нагороду в півмільйона рублів, знайшли діти біля гаражів на вулиці Шевченка в Ленінському районі - в декількох кілометрах від місця, де востаннє її бачили. Буквально за день до страшної знахідки цей район обстежували співробітники міліції - тіла дівчинки там не було.

Батько Поліни вже опізнав доньку. За словами Валерія Малькова, тіло доньки знівечене до невпізнання: на її обличчі численні гематоми, на шию накинутий зашморг, а геніталії вирізані. Як розповів батько, на грудях у дитини виразно видно три пухирі, неначе тіло припікали чимось гарячим. Слідство розглядає різні версії, зокрема, що дівчинка стала жертвою маніяка, або ж це було ритуальне вбивство.

Поліна пропала без вісті 19 березня, коли мати відпустила її пограти у дворі вдома. Батьки звернулися в міліцію, відразу ж було розпочато пошук. Красноярські міліціонери направили орієнтування з прикметами дівчинки в сусідні з краєм регіони, було оголошено федеральний розшук. Пошуками дівчинки займався весь особовий склад міліції Красноярська і декілька сотень курсантів і добровольців. За інформацію про Поліну мер Красноярська Петро Пімашков оголосив винагороду в півмільйона рублів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Красноярську дівчинку" знайшли мертвою та понівеченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі