вівторок, 04 грудня 2007 17:02

"Кожен другий громадянин Грузії не є прихильником Саакашвілі"

Частиною піар-акції Михайла Саакашвілі назвала екс-міністр закордонних справ Грузії Саломе Зурабішвілі опублікований напередодні рейтинг кандидатів на пост президента Грузії, проведений Центром соціологічних досліджень BCG.

"Це піар-акція кандидата в президенти Михайла Саакашвілі і правлячої партії "Національний рух", - заявила журналістам Саломе Зурабішвілі. - Ні для кого сьогодні не є секретом, що кожен другий громадянин Грузії не є прихильником Михайла Саакашвілі".

В понеділок 3 грудня був опублікований рейтинг кандидатів на пост президента Грузії на позачергових виборах 5 січня, проведений Центром соціологічних досліджень BCG.

Згідно з результатами опитування, 54,5% респондента, що вирішили піти на вибори, голосуватимуть за Михайла Саакашвілі, 15,5% - за кандидата в президенти від об"єднаної опозиції Льована Гачечиладзе. За Бадрі Патаркацишвілі готові голосувати 14,5%, за Давида Гамкрелідзе - 6,4%, за Шалву Нателашвілі - 5,6%, за Гію Маїсашвілі - 3,5%.

Опитування проводилося з 16 по 29 листопада. Було опитано десять тисяч громадян Грузії, повідомляють Новости-Грузия.

Зараз ви читаєте новину «"Кожен другий громадянин Грузії не є прихильником Саакашвілі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі