четвер, 06 грудня 2007 16:23

"Команда Путіна залишиться при владі після виборів президента"

Так заявив глава Рахункової палати РФ Сергій Степашин.

"Вибори, що пройшли 2 грудня, або референдум на підтримку чинного президента показали, що в Росії є національний лідер - Володимир Путін, - сказав він РИА Новости. - Команда, з якою працює Володимир Володимирович, залишиться при владі і після 2 березня 2008 року".

Відповідаючи на питання, чи буде він висувати свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах, Степашин відповів, що "ні і навіть не збирався це робити".

Щодо справи колишнього замглави Мінфіну РФ Сергія Сторчака, якого звинувачують в спробі розкрадання бюджетних коштів, Степашин відзначив, що міру його винності визначить суд. "Я ж знаю його як непоганого професіонала, хоча Рахункова палата неодноразово говорила про його порушення й раніше", - сказав глава Рахункової палати.

За даними Центрвиборчкому РФ, після обробки 97,9% бюлетенів на виборах в Держдуму 2 грудня "Єдина Росія", список якої очолив Володимир Путін, набрала 64,1% голосів, повідомляєРИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Команда Путіна залишиться при владі після виборів президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі