четвер, 17 квітня 2008 14:35

"Ізраїль пошкодує, якщо нападе на Іран"

В четвер міністр оборони Ісламської Республіки Мостафа Мохаммад Наджар заявив, що Ізраїль "назавжди пошкодує" у разі агресії відносно Ірану.

"Ізраїль проводить маневри через те, що втратив дух, до нас ці учення ніяк не відносяться", - сказав міністр, коментуючи найбільші в історії країни навчання сил цивільної оборони, що пройшли нещодавно в Ізраїлі.

"Проте якщо Ізраїль зробить проти безпеки нашої країни які-небудь дії, ми обрушимо на його голову такі нещастя, що він назавжди пошкодує про свою поведінку", - підкреслив Мохаммад Наджар.

У минулий вівторок заступник головнокомандуючого озброєних сил Ісламської Республіки Мохаммад Реза Аштіані погрозив "стерти зі світової сцени" Ізраїль у разі його агресії проти Ірану.

Представники іранського керівництва неодноразово оголошували "про швидке зникнення" Ізраїлю як держави і не соромилися у виразах на його адресу. Так, в лютому президент ІРІ Махмуд Ахмадінежад, виступаючи на мітингу на півдні країни, порівняв Ізраїль з "дикою твариною".

У свою чергу, командувач елітного військового підрозділу Корпусу вартових ісламської революції (КВИР) Ірану Мохаммад Алі Джафарі в посланні зі співчуттями лідерові ліванського руху "Хезболлах" у зв"язку із загибеллю одного з його активістів назвав єврейську державу "раковою пухлиною".

Тель-Авів розцінив слова Джафарі як заклик до знищення Ізраїлю, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Ізраїль пошкодує, якщо нападе на Іран"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі