четвер, 10 січня 2008 13:16

"Іронія долі-2" стала найуспішнішим фільмом російського кінопрокату

За минулі вихідні фільм "Іронія долі. Продовження" режисера Тімура Бекмамбетова зібрав у прокаті 9,2 мільйона доларів. Заробивши на даний час 35 мільйонів доларів, картина стала найуспішнішим фільмом російського кінопрокату, обійшовши за зборами "Денну варту" (33,6 мільйона доларів). Картина Бекмамбетова, яку показували в 912 кінотеатрах, стала найкасовішим фільмом неамериканського виробництва в світовому прокаті за минулі вихідні (з 4 по 6 січня).

Нагадаємо, що "Іронія долі. Продовження", що оповідає про дітей головних героїв оригінальної картини Ельдара Рязанова "Іронія долі, або З легкою парою!", з"явився на російських екранах 20 грудня 2007 року. У перший вікенд вона заробила 9,38 мільйона доларів.

Творці фільму сподіваються заробити на новій "Іронії" в прокаті 45 мільйонів доларів, що зробить картину лідером російського прокату. Щоб залучити глядачів у кінотеатри, продюсери фільму не випустять телеверсію фільму до 2009 року, повідомляє видання Screen Daily.

Зараз ви читаєте новину «"Іронія долі-2" стала найуспішнішим фільмом російського кінопрокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі