понеділок, 17 листопада 2008 09:48

"Хілларі Клінтон у ролі Держсекретаря одразу отримає довіру світу"

"Хілларі Клінтон у ролі Держсекретаря одразу отримає довіру світу"

Сенатор Хілларі Клінтон має незвичайну підтримку у боротьбі за посаду Державного секретаря проти губернатора Нью-Мехіко Біла Річардсона.

Сенатор Джон Кіл вважає, що призначення пані Клінтон на посаду Секретаря є не поганою ідеєю.

"Мені здається, у неї є досвід. У неї є темперамент. Гадаю, світ гарно прийме її," - говорить він.

Минулого тижня в Чикаго обидва кандидати на посаду Державного секретаря проходили співбесіду з Бараком Обамою.

На думку сенатора Бірона Доргана, Клінтон, якщо її номінуватимуть, не матиме проблем з отриманням підтримки у Сенаті, більшість якого складають демократи.

"Вона працювала у підтримку партії суперників і має двопартійні зв"язки. У ролі головного дипломата США вона відразу отримає довіру світу, - говорить Дорган. - Країні необхідно поновити багато зв"язків, тому, гадаю, Хілларі Клінтон є гарним вибором."

Суперник Клінтон Біл Річардсон має великий досвід у міжнародній політиці. Він був послом Біла Клінтона в Організації Об"єднаних Націй, а також виконував обов"язки дипломата в Судані, Північній Кореї та інших місцях.

Як повідомляють демократичні сили, Річардсон та Клінтон не єдині кандидати на посаду Державного секретаря, з якими Обама проводив співбесіду. За матеріалами Fox News.

Зараз ви читаєте новину «"Хілларі Клінтон у ролі Держсекретаря одразу отримає довіру світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі