понеділок, 07 липня 2008 16:17

"Фашист-Саакашвілі робить все, для того, щоб налякати Осетію і Абхазію"

Де-факто президент невизнаної республіки Південна Осетія Едуард Кокойти заявив, що "керівництво Грузії не припиняє провокації, як в південноосетинському, так і в абхазькому напрямі". Про це він заявив 7 липня на нараді з головами міністерств і відомств.

"Віддавати сьогодні на відкуп ситуацію режиму Саакашвілі і таким маріонеткам, як Санакоєв, ми не маємо права. Нам потрібно зробити всі необхідні кроки для того, щоб врегулювати ситуацію і сісти за стіл переговорів", - сказав він.

Едуард Кокойти розпорядився зібрати екстрене засідання політради і військової ради невизнаної республіки Південна Осетія, для вироблення спільних рішень і підготовки звернень до ООН і ОБСЄ.

"Також, я хочу звернутися до народу Південної Осетії з проханням зберігати терпіння і витримку. Фашистський режим Саакашвілі робить все можливе, для того, щоб налякати народи Осетії і Абхазії. Грузинське керівництво не в змозі вирішити ті соціальні питання, які стоять перед ними, вони всіляко намагаються нагнітати обстановку, розв"язати війну і звинуватити в цьому Південну Осетію, Абхазію і таким шляхом списати все на військові дії. Тому, ми повинні проявляти мудрість, спокій, витримку, тим самим ми допоможемо якнайшвидшому краху режиму Саакашвілі.

Ми повинні підтримувати нормальний, спокійний режим роботи. Всі роботи повинні продовжуватися, і ніяких знижок на те, що ситуація непроста і напружена, не повинно бути. Найголовніше на даний момент - забезпечити безпеку наших громадян", - заявив Едуард Кокойти.

Далі, присутні обговорили ряд поточних питань. Зокрема, де-факто голова уряду Юрій Морозов проінформував про результати своєї поїздки, під час якої він оглянув всі основні об"єкти будівництва південноосетинської ділянки газопроводу Дзуарікау-Цхинвалі. Він також розповів про хід будівництва доріг в районах невизнаної республіки, відзначивши при цьому, що асфальтування Зарської об"їзної дороги почнеться вже наступного тижня.

Крім того, особлива увага на нараді була приділена заходам, які приймаються для забезпечення Цхинвалі питною водою, повідомляє newsgeorgia.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Фашист-Саакашвілі робить все, для того, щоб налякати Осетію і Абхазію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі